Lifestyle

Waarom willen
we witte tanden?

Meer en meer mensen zijn bezig met het krijgen en op peil houden van hun frisse, witte gebit.

Maar waarom willen we allemaal witte tanden?

Waarom witte tanden?

Team ESTIQ

We provide your instant beauty

Het is een feit dat veel mensen blij worden van een frisse witte glimlach. Toch was het laten bleken van je tanden een soort van taboe. Witte tanden werden wel op prijs gesteld, maar je mocht vooral niet laten weten dat je er iets aan had laten doen! Gelukkig is dat nu veranderd met de komst van gespecialiseerde tandenblekers zoals ESTIQwhite. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om de oorspronkelijke witte kleur van je eigen gebit terug te krijgen. Niet alleen zal het je beter staan, je krijgt er ook veel meer zelfvertrouwen van. Dat zie je zelf in de spiegel, maar ook je directe omgeving zal merken dat je meer straalt dan voor de behandeling.

Waarom witte tanden?
Waarom witte tanden?

It’s important to maintain an attractive smile as you age. A lighter, less beige, more white tooth color is key, but no Chiclets.

Waarom witte tanden?

EERSTE INDRUK — Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk. Wanneer je witte tanden hebt, dan is die eerste indruk een heel stuk beter dan wanneer je nog een vergeeld gebit hebt. Vroeger grepen mensen terug op radicale middelen om hun tanden te kunnen bleken. Nu is er het gemak van een professional die het bleken van je tanden dagelijks met zorg uitvoert. Je hoeft niet bang te zijn om die eerste indruk te laten mislukken, want ook jij kunt met een verzorgd en stralend wit gebit een onvergetelijke entree maken. Het is dus zeker niet te laat om ook jouw eerste indruk, jouw gebit snel en veilig te laten bleken bij ESTIQwhite.

COMPLETE GLIMLACH — De complete glimlach bestaat echt! Je kunt de combinatie maken van witte tanden en vollere lippen. Voor veel vrouwen is dat het ultieme schoonheidsideaal. Wanneer je dan je mooiste lach laat zien straal je als nooit tevoren. De combinatie is nu voor iedereen binnen bereik met de Instant Beauty technieken van ESTIQ. We kunnen veilig en snel je tanden bleken met langdurig resultaat zonder het gebruik van peroxide. Aansluitend geven we je natuurlijke en vollere lippen met onze naaldloze fillertechniek en de hoogste kwaliteit hyaluronzuur voor extra volume. Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden in één van onze vestigingen.

Waarom witte tanden?

My lips, I’ve used collagen. I line my lips with collagen. 

1
Advies nodig?
Welkom bij ESTIQ. Waarmee kunnen we je helpen?
Powered by