Lifestyle

Vollere lippen en minder lijntjes zonder pijn

Zonder pijn toch vollere lippen en tot maar liefst 95% minder diepe rimpels en lijntjes? Dat kan nu heel simpel, veilig en met natuurlijke hyaluronfillers zonder naald!

Vollere lippen en minder lijntjes zonder pijn

Team ESTIQ

We provide your instant beauty

Love your age, maar de age-loving treatments zijn upcoming! Niet voor niets, want de ontwikkelingen op dit gebied staan niet stil. Binnen ESTIQ zijn we niet alleen voorloper, maar vaak ook mede-ontwikkelaar van deze technieken. 

Bij het aanbrengen van fillers was het gebruikelijk dat het hyaluronzuur met behulp van een dunne naald werd geïnjecteerd. Vervolgens werd het zuur oppervlakkig gemasseerd om het onderhuids te kunnen verdelen. Dat is nu verleden tijd! Zonder het gebruik van een naald, maar met een speciaal hiervoor ontwikkelde drukpen wordt het hyaluronzuur nu direct mooi verspreid onder de huid. Hierdoor is een egaal en natuurlijk vol resultaat te behalen voor zowel de lippen als de overige lijntjes in het gezicht. En het belangrijkste ….. volledig zonder naald, dus pijnloos en veilig!

Vollere lippen en minder lijntjes zonder pijn
Vollere lippen en minder lijntjes zonder pijn

My lips, I’ve used collagen. I line my lips with collagen. 

Vollere lippen en minder lijntjes zonder pijn

HYALURON — Hyaluronzuur is een stof die in ons eigen lichaam voorkomt. Het vormt bijvoorbeeld het hoofdbestanddeel van de vloeistof in onze gewrichten waardoor deze soepel kunnen bewegen. Hyaluronzuur komt ook voor in de huid, in onder meer het bindweefsel, en speelt daar een belangrijke rol in processen als wondgenezing. Maar de grootste kracht van hyaluronzuur is het binden van grote hoeveelheden vocht. Het schijnt dat de stof tot wel 1000 keer zijn gewicht in vocht kan vasthouden! In de huid is voor hyaluronzuur dan ook een belangrijke rol weggelegd voor hydratatie en volume. Naarmate we ouder worden, neemt het aandeel hyaluronzuur helaas af. Gewrichten boeten in op souplesse. Hetzelfde geldt voor de huid.

Vollere lippen en minder lijntjes zonder pijn

HERSTELD VOLUME — Door het aanbrengen van hyaluronzuur met behulp van fillers zonder naald wordt het natuurlijke volume van de huid hersteld. Het Instant Beauty effect is direct zichtbaar doordat de lijntjes tot wel 95% gevuld kunnen worden. Ook de lippen krijgen een natuurlijke volume zonder een overdreven opgeblazen effect te creëren.

Wanneer je voor de eerste keer gebruikt maakt van fillers zonder naald met hyaluronzuur is het verstandig om met een lage dosering (vb. 0,5 ml.) te beginnen. Na een paar dagen kun je dan een soortgelijke behandeling herhalen om meer volume terug te winnen. Wil je vervolgens echt voor die volle look gaan, dan kun je in een latere fase tot wel 1,5 ml met natuurlijke hyaluronfillers laten aanbrengen.

Onze specialisten kunnen je tijdens een eerste consult alles vertellen over de behandeling en jouw huid scannen voor het beste advies.

In veel gevallen wordt een fillerbehandeling gecombineerd met het laten bleken van de tanden. Dan krijg je echt de mooiste glimlach met een stralend en vol resultaat!

Vollere lippen en minder lijntjes zonder pijn

“Gelukkig hebben niet alleen wij, maar ook onze klanten het comfort van de hyaluronpen ontdekt”

1
Advies nodig?
Welkom bij ESTIQ. Waarmee kunnen we je helpen?
Powered by