Premium.

De Premium behandeling geeft je de witste glimlach die je maar kunt krijgen. Echt een Hollywood look met je witte smile! Niets voor niet zeggen we Witter dan Wit met een verschil van maar liefst 14 – 16 tinten witter.

Premium behandeling

Witter dan Wit voor de Mooiste Glimlach

Premium

Premium tanden bleken

Reserveer je de Premium behandeling? Dan krijg je ons meest complete behandelpakket voor het witter maken van je tanden!

Je zult een ongelooflijk groot verschil gaan zien in de kleur van je tanden voor- en na de behandeling. Tot maar liefst 16 tinten witter kunnen je tanden worden. Zeker weten dat je de grootste glimlach ooit gaat laten zien!

Om dit resultaat te bereiken gebruiken we onze ESTIQpower gel voor de Premium behandelingen. Uiteraard volkomen veilig en zonder peroxide, maar met een zeer krachtige formule voor witte tanden.

Wanneer je nog langer wit blijven genieten van je witte tanden, raden we je aan om direct een bijhoud behandeling te boeken.

  • Duur 125 minuten
  • Tot 8 tinten lichter
  • Direct resultaat
  • Kleurbepaling voor- en achteraf
  • Cocoon met Netflix
  • Voorbehandeling
  • ESTIQpower gel
ESTIQ - Tanden bleken het grote verschil in kleur

Tot wel 16 tinten wittere tanden

Voor een echte Hollywood Smile

Unieke ESTIQpower gel

Upgrade mogelijk vanaf Intens

Premium

F.A.Q. | Premium Tanden bleken

Veelgestelde vragen

Voor wie is de Premium behandeling?

De Premium behandeling geeft je de witste glimlach die je maar kunt krijgen. Echt een Hollywood look met je witte smile! Niets voor niet zeggen we Witter dan Wit met een verschil van maar liefst 14 – 16 tinten witter.

Om continue van deze fantastisch witte tanden te kunnen blijven genieten is het van groot belang dat je kiest voor onze bijhoud behandeling. Deze behandeling is exclusief voor onze klanten om hun witte kleur op peil te houden. Dus boek direct je afspraak!

Wat krijg je bij de Premium behandeling?

In totaal duurt de behandeling ongeveer 125 minuten. Elke behandeling bij ESTIQ begint uiteraard met een consult en een kleuranalyse door één van onze deskundige tandcosmetische medewerkers. Samen bespreek je de gewenste kleur en bepalen jullie de aanpak. Ook wordt aangegeven of de door jou gekozen behandeling tot het gewenste resultaat kan leiden.

Voor het beste resultaat geven we je eerst een complete voorbehandeling met onze gepatenteerde ESTIQactivation. Hierdoor brengen we een toplaagje aan op je tanden om de bleekgel direct te activeren.

Vervolgens wordt je gevraagd om in één van onze privé cocoons plaats te nemen. Je lippen worden beschermd met een laagje protector en speciaal voor de Premium gasten gebruiken we ESTIQpower gel om het witter dan wit effect te geven aan jouw tanden!

Uiteraard gebruiken we de speciaal ontwikkelde LED2-bleeklamp wanneer deze over je gebit wordt geplaats en je krijgt een bril om je ogen af te schermen van het blauwe licht. De LED2-bleeklamp activeerd in stappen onze bleekgel om jouw de spierwitte tanden te kunnen geven.

Ondertussen geniet jij van je privé omgeving in onze cocoon en kijk je naar jouw favoriete Netflix serie of film.

Welk resultaat geeft de Premium behandeling?

Om nog meer resultaat te boeken met de Premium behandeling is het verstandig om je tanden tijdens de behandeling te laten polijsten. Door onze uitgebreide kennis en ervaring zijn onze tand cosmetisch specialisten direct in staat om je gebit zo goed als mogelijk voor te bereiden op de bleek sessie.

Met de Premium behandeling kunnen je tanden wel 14 tot 16 tinten lichter worden! Na afloop van de behandeling wordt de kleuranalyse nogmaals herhaald en kun je jezelf overtuigen van het behaalde resultaat.

Het Witter dan Wit effect is direct zichtbaar na deze meest complete tanden bleek behandeling.

Zonder pijn de Premium behandeling ondergaan?

Alle behandelingen van ESTIQ zijn volledig pijnloos en compleet veilig. Onze bleekgels zijn op natuurlijke basis uiteraard zonder peroxide. Door deze unieke samenstelling hebben de bleekgels van ESTIQ geen schadelijke effecten op je tanden.

Door de aanvullende voorbehandeling die standaard is bij de Premium behandeling zul je merken dat het proces van bleken sneller en soepeler verloopt.

Mocht je tijdens de behandeling een minder comfortabel gevoel ontwikkelen, geef dat dan door aan jouw tandcosmeticus zodat deze direct een passende oplossing kan geven.

Online je spierwitte tanden boeken?

Wil je direct je Premium behandeling reserveren? Dat kan heel eenvoudig via onze website en je afspraak is binnen een paar minuten geregeld!

Neem de tijd voor je afspraak, want alle sessies worden aaneengesloten op dezelfde dag uitgevoerd. Alleen dan geven we je het witste resultaat met deze Premium behandeling.

Wil je meer informatie of eerst een gratis consult en kleurbepaling? Neem dan contact met ons op of kom naar één van onze vestigingen.

1
Advies nodig?
Welkom bij ESTIQ. Waarmee kunnen we je helpen?
Powered by