Intens.

Onze Intens behandeling is voor iedereen die van een stralende, witte glimlach wil genieten. Door het verschil van 8 – 10 tinten merk je direct verschil en zie je wittere tanden in je glimlach!

Intens behandeling

Jouw Tanden? Stralend Wit!

Intens

Intens tanden bleken

De Intens behandeling geeft je glimlach een boost van maar liefst 8 – 10 tinten wittere tanden! Dat is een resultaat dat zeker niet onopgemerkt zal blijven.

Uiteraard is het eindresultaat afhankelijk van de huidige kleur van je tanden. Met onze aanvullende polijst behandeling haal je het meeste uit het tanden bleken. En wil je nog wittere tanden? Ga dan voor onze Premium behandeling!

Ondanks de frisse en witte uitstraling is het van belang dat je tijdig een bijhoud behandeling boekt om deze look op peil te houden. Met onze kleuranalyse weten we exact te vertellen wanneer je deze het beste kunt reserveren.

  • Duur 95 minuten
  • Tot 8 tinten lichter
  • Direct resultaat
  • Kleurbepaling voor- en achteraf
  • Cocoon met Netflix
  • Voorbehandeling
  • ESTIQpower gel
Intens

Gegarandeerd 8 - 10 tinten lichter

Met een natuurlijk fris en wit gebit

Ook als aanvulling op Basic te boeken

Bleken zonder peroxide

Intens

F.A.Q. | Intens Tanden bleken

Veelgestelde vragen

Voor wie is de Intens behandeling?

De Intens behandeling is voor iedereen die een van een stralende, witte glimlach wil genieten. Door het verschil van 8 – 10 tinten merk je direct verschil en zie je wittere tanden in je glimlach!

Ondanks de frisse en witte uitstraling is het van belang dat je tijdig een bijhoud behandeling boekt om deze look op peil te houden. Wanneer je nog witter dan wit wilt, kies dan voor onze Premium behandeling.

Wat krijg je bij de Intens behandeling?

In totaal duurt de behandeling circa 95 minuten. Elke behandeling bij ESTIQ begint uiteraard met een consult en een kleuranalyse door één van onze deskundige tand cosmetische medewerkers. Samen bespreek je de gewenste kleur en bepalen jullie de aanpak. Ook wordt aangegeven of de door jou gekozen behandeling tot het gewenste resultaat kan leiden.

Voor het beste resultaat geven we je eerst een complete voorbehandeling met onze gepatenteerde ESTIQactivation. Hierdoor brengen we een toplaagje aan op je tanden om de bleekgel direct te activeren.

Vervolgens wordt je gevraagd om in één van onze privé cocoons plaats te nemen. Je lippen worden beschermd met een laagje protector en onze bleekgel wordt aangebracht op je tanden. De speciaal hiervoor ontwikkelde LED2-bleeklamp wordt over je gebit geplaatst en je krijgt een bril om je ogen af te schermen van het blauwe licht. De LED2-bleeklamp activeert in stappen onze bleekgel om je witte tanden te kunnen geven.

Ondertussen geniet jij van je privé omgeving in onze cocoon en kijk je naar je favoriete Netflix serie of film.

Welk resultaat geeft de Intens behandeling?

Om nog meer resultaat te boeken met de Intens behandeling is het verstandig om je tanden tijdens de behandeling te laten polijsten. Door onze uitgebreide kennis en ervaring zijn onze tandcosmetisch specialisten direct in staat om ook jouw gebit optimaal te preparen voor de bleek sessie.

Met de Intens behandeling kunnen je tanden wel 8 tot 10 tinten lichter worden! Na afloop van de behandeling wordt de kleuranalyse nogmaals herhaald en kun je jezelf overtuigen van het behaalde resultaat.

Zonder pijn de Intens behandeling ondergaan?

Alle behandelingen van ESTIQ zijn volledig pijnloos en compleet veilig. Onze bleekgels zijn op natuurlijke basis uiteraard zonder peroxide. Door deze unieke samenstelling hebben de bleekgels van ESTIQ geen schadelijke effecten op je tanden.

Door de aanvullende voorbehandeling die standaard is bij de Intens behandeling zul je merken dat het proces van bleken sneller en soepeler verloopt.

Mocht je tijdens de behandeling een minder comfortabel gevoel ontwikkelen, geef dat dan door aan jouw tandcosmeticus zodat deze direct een passende oplossing kan geven.

Direct de Intens behandeling boeken?

Wil je direct een afspraak maken voor de Intens behandeling? Dat kan heel eenvoudig via onze website en je afspraak is binnen een paar minuten geregeld!

Vaak kunnen we nog plek maken voor dezelfde dag of kies je je favoriete tijd om heerlijk relaxed naar wittere tanden te gaan.

Wil je meer informatie of eerst een gratis consult en kleurbepaling? Neem dan contact met ons op of kom naar één van onze vestigingen.

1
Advies nodig?
Welkom bij ESTIQ. Waarmee kunnen we je helpen?
Powered by