Intake.

De intake is een belangrijk onderdeel van het bleken van je tanden. Doordat we vooraf aan de behandeling je kleur bepalen weten we exact hoe we je tanden witter kunnen maken. Verder zien we je gebit van dicht bij en beoordelen we de kans van slagen op een wit gebit.

Intake tanden bleken

Zekerheid en Gegarandeerd een Wit Gebit

ESTIQ - Tanden bleken kleurbepaling

Intake tanden bleken

 

Tijdens de intake geven we uitgebreide voorlichting over het proces van het bleken van tanden. We vertellen je hoe we te werk gaan en we laten je zien welke resultaten we kunnen behalen met je gebit.

Het best zichtbaar maken we dit aan de hand van een kleuranalyse. Door een gediplomeerd tanden bleek consulent wordt de staat van je gebit en de kleur van je tanden beoordeeld. Samen lopen jullie door een vragenlijst om mogelijke beperkingen te kunnen uitsluiten.

Zo vragen we je naar uitgevoerde behandelingen aan je tanden die tijdens het bleken voor problemen kunnen zorgen. Denk hierbij aan geplaatste neptanden of delen van tanden die zijn aangezet in het verleden. Deze tanden zullen niet of slechts gedeeltelijk meekleuren tijdens de behandeling van het tanden bleken.

Tijdens de intake komen deze zaken uitgebreid naar voren en stemmen we het behandelplan hierop af.

  • Duur 15 minuten
  • Voorlichting tanden bleken
  • Kleurbepaling huidig gebit
  • Met behandeladvies
Tanden bleken voor altijd witte tanden

Gratis Kleurbepaling

Door gediplomeerd consulent

Antwoord op al jouw vragen

Op afspraak of gewoon binnenlopen

Intake Tanden bleken

F.A.Q. | Intake Tanden bleken

Veelgestelde vragen

Voor wie is de Intake bedoeld?

De Intake is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over het bleken van tanden of die een behandeling wil afspreken. In veel gevallen ben je nog niet bekend met het witter maken van je gebit. Het kan ook zijn dat je specifieke aandachtspunten van jouw gebit vooraf wilt bespreken met ons om de kans op slagen zo groot mogelijk te maken.

Tijdens de Intake zullen we antwoord geven op al jouw vragen om je zo goed als mogelijk voor te bereiden op de behandeling. Verder geven we een eerlijk en duidelijk advies over de te behalen resultaten met jouw gebit en hoe wit je tanden kunnen worden.

Wat doen jullie tijdens de intake?

Tijdens de Intake nemen we je mee in het proces van tanden bleken. We leggen uit wat de voor- en nadelen van bleken zijn en beoordelen je gebit. Eén van onze opgeleid cosmetisch tanden bleek consulenten zal jouw gebit beoordelen. Verder vragen we je naar de staat van je gebit en alle mogelijke eerdere behandelingen die van invloed kunnen zijn tijdens het bleken van je tanden.

Zo willen we graag weten welke tanden zijn vervangen door de tandarts omdat deze tanden niet volledig mee zullen kleuren tijdens het bleken. Wanneer we dit vooraf in kaart kunnen brengen tijdens de intake kunnen we hier tijdens de behandeling beter rekening mee houden. Om je te laten zien welke resultaat je kunt bereiken met het bleken van jouw tanden doen we tijdens de intake ook een kleurbepaling.

De kleurbepaling geeft heel duidelijk aan welke kleur jouw tanden nu hebben. Aan de hand van verschillende kleurtinten laten we tijdens de kleurbepaling zien welke resultaten mogelijk zijn met jouw gebit.

 

Waarom is een Intake noodzakelijk?

Om op een veilige manier jouw tanden te kunnen bleken is een uitgebreide intake noodzakelijk. Verder willen we je geen behandeling beloven die we niet kunnen waarmaken. Dat is een tweede belangrijke reden om een intake uit te voeren.

Jouw gezondheid staat op de eerste plaats en tijdens de intake wordt hier uitgebreid bij stil gestaan. Samen met jou proberen we een zo compleet mogelijk beeld van de historie van je gebit op te maken. Eerder uitgevoerde behandelingen worden besproken en dit wordt meegenomen in het uiteindelijke advies. Ook kijken we naar de kleurverschillen in je gebit.

Tijdens de kleurbepaling komen deze kleurverschillen duidelijk naar voren. Zo kun je behoorlijke verschillen in kleurtint van je tanden hebben verdeeld over de boven- en ondergebit. Ook de verder naar achter gelegen tanden kunnen van kleur verschillen met je voortanden. Om deze tanden na afloop van de behandeling op een gelijkmatig witniveau te brengen is de kleuranalyse tijdens de intake een vast onderdeel.

 

Hoe kan ik een Intake reserveren?

Je kunt de intake online reserveren. Geef dan aan dat je alleen de intake wilt doen zodat je in aanmerking komt voor een gratis kleurbepaling. Wanneer je toch nog wat vragen hebt over de intake kun je ons uiteraard bellen of langskomen op één van onze vestigingen. Een afspraak maken is niet nodig, maar wel aan te raden zodat we voldoende tijd voor je kunnen reserveren.

Kan ik na de Intake direct mijn tanden laten bleken?

Dat is uiteraard mogelijk! Je ziet dan direct het verschil tussen de kleuranalyse vooraf en je witte tanden na het bleken.

Het is wel verstandig om je afspraak in dat geval vooraf te reserveren. Ook zul je voldoende tijd moeten inplannen in je agenda, omdat de intake en behandeling minimaal 45 – 60 minuten in beslag nemen. Wanneer je kiest voor onze Premium aanpak ben je zelfs minimaal 125 minuten onder behandeling.

Alle behandelingen inclusief intake zijn online te reserveren.

 

1
Advies nodig?
Welkom bij ESTIQ. Waarmee kunnen we je helpen?
Powered by