Bijhouden.

Het bijhouden van je witte tanden is exclusief voor iedereen die eerder bij ESTIQ een behandeling heeft gekregen. Na afloop van jouw tanden bleek sessie ontvang je een advies voor een bijhoud behandeling en kun je direct reserveren.

Bijhoud behandeling

Altijd Witte Tanden voor Onze Klanten

ESTIQ - Tanden bleken intake en kleuranalyse

Bijhouden tanden bleken

Wanneer je tanden net weer fris en wit zijn na het bleken wil je dit uiteraard zo lang mogelijk behouden. Je kunt hier zelf veel aan doen, maar een behoud behandeling is na enkele maanden nodig.

In de tussentijd is het verstandig om zoveel als mogelijk onze nazorg instructies te volgen. Hierdoor zul je veel langer plezier hebben van je witte tanden.

De bijhoud behandeling is exclusief voor onze klanten en daarom ook niet online te boeken. In veel gevallen boek je de bijhoud behandeling direct na afloop van je tanden bleek sessie in één van onze vestigingen.

Wanneer je toch later besluit om een bijhoud behandeling te boeken, kun je contact opnemen met ons om je reservering te maken.

  • Duur 25 minuten
  • Behoud je resultaat
  • Kleurbepaling voor- en achteraf
  • Cocoon met Netflix
ESTIQ - Tanden bleken bel voor een afspraak

Witte tanden voor altijd

Eenvoudig en snel

Alleen voor ESTIQ klanten

Elke 2 - 3 maanden bijhouden is genoeg

Bijhouden

F.A.Q. | Bijhouden Tanden bleken

Veelgestelde vragen

Voor wie is de Bijhoud behandeling?

De Bijhoud behandeling is exclusief voor klanten van ESTIQ die eerder hun tanden hebben laten bleken bij ons. Door de nazorginstructies goed op te volgen kun je de bijhoud behandeling na 2 -3 maanden inplannen voor het behoud van jouw witte tanden.

Wat krijg je bij de Bijhoud behandeling?

De Bijhoud behandeling duurt in totaal 25 – 35 minuten inclusief een kleurbepaling. Tijdens de behandeling geven we je dezelfde zorg als bij de reguliere behandelingen voor tanden bleken.

We brengen een bescherming aan op je lippen en na het aanbrengen van de non-peroxide bleekgel mag je plaatsnemen in een privé cocoon. Tijdens het bijhouden kun je genieten van een serie of film.

Na afloop gaan we nogmaals je kleur bepalen en zien we je oude, wittere kleur weer terug op je tanden.

Welk resultaat geeft de Bijhoud behandeling?

De Bijhoud behandeling zorgt ervoor dat je ,in combinatie met de nazorginstructies, weer terug komt op het resultaat van na je tanden bleek sessie. Tussen je sessie en de Bijhoud behandeling kan een periode van 2 – 3 maanden zitten.

Omdat we uitgebreid de kleur bepalen van je gebit zowel voorafgaand als na de sessies, weten we exact welk resultaat we gaan behalen.

Zonder pijn de Bijhoud behandeling ondergaan?

De Bijhoud behandeling is volkomen pijnloos en zonder gevaar. Aangezien de behandeling met een maximale frequentie van 4x per jaar wordt uitgevoerd is er geen kans op schade aan je gebit.

Daarnaast maken we gebruik van non-peroxide gels om onze behandelingen uit te voeren. Uiteraard gebruiken we de speciaal ontwikkelde LED2-bleeklamp wanneer deze over je gebit wordt geplaats en je krijgt een bril om je ogen af te schermen van het blauwe licht.

Jouw Bijhoud behandeling boeken?

Dat kan, maar niet online. De Bijhoud behandeling is exclusief voor onze vaste klanten en direct na afloop van de tanden bleek sessie gereserveerd worden.

Wanneer je bent vergeten om direct na afloop te reserveren, kun je contact met ons opnemen of binnenlopen in één van onze vestigingen. Dan ben je verzekerd van een Bijhoud behandeling en heb je witte tanden voor altijd!

1
Advies nodig?
Welkom bij ESTIQ. Waarmee kunnen we je helpen?
Powered by