Basic.

Onze Basic behandeling geeft je de basis voor een frisse en natuurlijke uitstraling van je tanden met 4 – 6 tinten lichtere tanden.

Basic behandeling

Voor Natuurlijk Witte Tanden om te Proberen

Basic

Basic tanden bleken

De Basic behandeling is voor mensen die van nature al een wit gebit hebben. De wittere tanden van deze mensen worden door deze behandeling beter zichtbaar en behouden hun natuurlijk frisse uitstraling. Ook voor mensen die graag eens kennis willen maken met het bleken van tanden is de Basic behandeling een goede keus.

Met de Basic tanden bleek behandeling van ESTIQ kun je op een eenvoudige en veilige manier kennis maken met tanden bleken. Zie direct het effect van onze non-peroxide gel en ervaar het fijne gevoel van je witte tanden. En wil je nog meer? Kies dan voor onze Intens of Premium behandeling! Dan ga je van Zichtbaar witter direct naar Stralend Wit of Witter dan Wit.

In elk geval stemmen we de behandeling af op je wensen en de kleur van je gebit. Uiteraard doen we een volledige kleuranalyse voor- en achteraf om het verschil te kunnen meten.

  • Duur 45 minuten
  • Tot 4 tinten lichter
  • Direct resultaat
  • Kleurbepaling voor- en achteraf
  • Cocoon met Netflix
  • Voorbehandeling
  • ESTIQpower gel
Basic

Maak kennis met tanden bleken

Direct 4 tot 6 tinten lichter

Volkomen veilig en zonder peroxide

Een opfrisbeurt voor je tanden

Basic

F.A.Q. | Basic Tanden bleken

Veelgestelde vragen

Voor wie is de Basic behandeling?

De Basic behandeling is voor mensen die van nature al een wit gebit hebben. De wittere tanden van deze mensen worden door de Basic behandeling beter zichtbaar en behouden hun natuurlijk frisse uitstraling.
Ook voor mensen die graag eens kennis willen maken met het bleken van tanden kunnen gebruik maken van de Basic behandeling.

Wanneer je wat tanden wat meer geel van kleur zijn en je toch een stralend witte glimlach wil? Dan kunnen we je niet garanderen dat je met de Basic behandeling het door jouw gewenste resultaat kunt halen. In dat geval kun je beter kiezen voor één van onze andere behandelingen.

Wat krijg je bij de Basic behandeling?

In totaal duurt de behandeling circa 45 minuten. Elke behandeling bij ESTIQ begint uiteraard met een consult en een kleuranalyse door één van onze deskundige tandcosmetische medewerkers. Samen bespreek je de gewenste kleur en bepalen jullie de aanpak. Ook wordt aangegeven of de door jou gekozen behandeling tot het gewenste resultaat kan leiden.

Vervolgens wordt je gevraagd om in één van onze privé cocoons plaats te nemen. Je lippen worden beschermd met een laagje protector en onze bleekgel wordt aangebracht op je tanden. De speciaal hiervoor ontwikkelde LED2-bleeklamp wordt over je gebit geplaats en je krijgt een bril om je ogen af te schermen van het blauwe licht. De LED2-bleeklamp activeerd in stappen onze bleekgel om je de witte tanden te kunnen geven.

Ondertussen geniet je van je privé omgeving in onze cocoon en kijk je naar je favoriete Netflix serie of film.

Welk resultaat geeft de Basic behandeling?

Het behaalde resultaat van het bleken van jouw tanden met onze Basic behandeling is uiteraard sterk afhankelijk van de natuurlijke kleur van je tanden of het resultaat van eerdere bleeksessies.

Met de Basic behandeling kunnen je tanden wel 4 tot 6 tinten lichter worden! Na afloop van de behandeling wordt de kleuranalyse nogmaals herhaald en kun je jezelf overtuigen van het behaalde resultaat.

Veilig en pijnloos tanden bleken?

Alle behandelingen van ESTIQ zijn volledig pijnloos en compleet veilig. Onze bleekgels zijn op natuurlijke basis uiteraard zonder peroxide. Door deze unieke samenstelling hebben de bleekgels van ESTIQ geen schadelijke effecten op je tanden. Mocht je tijdens de behandeling een minder comfortabel gevoel ontwikkelen, geef dat dan door aan jouw tandcosmeticus zodat deze direct een passende oplossing kan geven.

Boek de Basic behandeling nu online!

Wil je direct een afspraak maken voor de Basic behandeling? Dat kan heel eenvoudig via onze website en je afspraak is binnen een paar minuten geregeld!

Wil je meer informatie of eerst een gratis consult en kleurbepaling? Neem dan contact met ons op of kom naar één van onze vestigingen.

1
Advies nodig?
Welkom bij ESTIQ. Waarmee kunnen we je helpen?
Powered by