Reviews.

Wij kunnen wel zeggen dat we de beste zijn, maar veel liever laten we onze klanten spreken! Lees onze reviews en oordeel zelf.

Instant Beauty

Reviews | Oordeel zelf!

Reviews
Reviews
Reviews
Reviews
Reviews

Ons Doel?

Jou direct een mooier spiegelbeeld geven. Dat geeft vertrouwen!

Vanuit de gedachte dat het belangrijkste van een cosmetische behandeling het eindresultaat is, hebben we met ESTIQ deze gedachte verder vorm gegeven. En met succes! Inmiddels werken we vanuit meerdere vestigingen en groeien we steeds verder. Allemaal dankzij de duidelijke visie en structuur binnen het bedrijf. We geven behandelingen met een hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs, maar zonder uitzonderingen krijg je van ons een direct zichtbaar resultaat.

Vandaar dat we met ESTIQ ons heel duidelijk kunnen onderscheiden in de soms wat ondoorzichtige markt voor uiterlijke verzorging. Voor ons is het allemaal heel simpel, wij geven de beste service, werken uitsluitend met opgeleide en getrainde medewerkers, onze behandelingen zijn 100% veilig en geven direct resultaat. Daarnaast geven we de luxe en het comfort mee aan al onze behandelingen, zodat de weldaad van exclusieve aandacht voor jouw persoonlijke verzorging door ESTIQ Instant Beauty wordt overgebracht.

1
Advies nodig?
Welkom bij ESTIQ. Waarmee kunnen we je helpen?
Powered by