Reserveren.

Boek nu direct je Instant Beauty afspraak! Kies de vestiging van je keuze. Wanneer je speciale vragen hebt is het beter om vooraf contact op te nemen. Onze specialisten staan je graag te woord!

Instant Beauty

Fillers, Facelift & Tanden bleken

Fillers zonder naald

ESTIQ werkt met de nieuwste techniek op het gebied van hyaluron fillers. De fillers worden direct onder de huid aangebracht zonder naald. Het resultaat? Een natuurlijke volle uitstraling van huid en lippen.

Facelift zonder snijden

Door het gebruik van plasmatechniek is het mogelijk om bij ESTIQ ooglidcorrecties te ondergaan. Met deze techniek kunnen ook overige delen van het gezicht worden gelift met ‘blijvend’ resultaat.

Tanden bleken

Hoe wit wil jij je tanden? Bij ESTIQ is het allemaal mogelijk van natuurlijk wit tot witter dan wit. Alles compleet met kleurananalyse en polijstsessies voor een gegarandeerd wit gebit.

Jaar Ervaring

Specialismen

Vestigingen

Behandelingen

Ons Doel?

Jou direct een mooier spiegelbeeld geven. Dat geeft vertrouwen!

Vanuit de gedachte dat het belangrijkste van een cosmetische behandeling het eindresultaat is, hebben we met ESTIQ deze gedachte verder vorm gegeven. En met succes! Inmiddels werken we vanuit meerdere vestigingen en groeien we steeds verder. Allemaal dankzij de duidelijke visie en structuur binnen het bedrijf. We geven behandelingen met een hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs, maar zonder uitzonderingen krijg je van ons een direct zichtbaar resultaat.

Vandaar dat we met ESTIQ ons heel duidelijk kunnen onderscheiden in de soms wat ondoorzichtige markt voor uiterlijke verzorging. Voor ons is het allemaal heel simpel, wij geven de beste service, werken uitsluitend met opgeleide en getrainde medewerkers, onze behandelingen zijn 100% veilig en geven direct resultaat. Daarnaast geven we de luxe en het comfort mee aan al onze behandelingen, zodat de weldaad van exclusieve aandacht voor jouw persoonlijke verzorging door ESTIQ Instant Beauty wordt overgebracht.

1
Advies nodig?
Welkom bij ESTIQ. Waarmee kunnen we je helpen?
Powered by