PM Make up.

Permanent Make-up komt op een hoger niveau bij Estiq. Geavanceerde techniek, hoog bedieningsgemak, optimale resultaten en de kortere hersteltijd garanderen een groot gebruiksgemak en tevreden klanten.

Brows & threading

PM Make up

Permanent Make-up is dé manier om er perfect uit te zien. In zwembad of sauna, huilen of lachen, Permanent Make-up blijft perfect onder alle omstandigheden. Met een flinterdunne naald wordt een speciaal, veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanent Make-up langzaam lichter.

Voor wie is PM make up geschikt?

 • Permanente make-up is geschikt voor vrouwen en mannen.
 • Ook zeer geschikt voor personen met een gevoelige en/of allergische huid
 • Als u geen tijd heeft, of wilt maken om u op te maken.
 • Wanneer u dunne of geen wenkbrauwen heeft.
 • Als u smalle lippen, vage contour lijnen of geen strakke liplijn heeft.
 • Sportieve mensen die er toch verzorgd uit willen zien.
 • Wanneer u verzorgd uit bed wilt stappen.
 • Voor mensen met een allergie bij gewone make-up.
 • U slechtziend bent, bril of lensdrager bent en het lastig is om u zelf op te maken.
 • Wanneer u na een operatie littekens willen laten camoufleren.
 • Wanneer u veel sport, zeker wanneer u veel zwemt.
 • Wanneer u frequent naar de sauna gaat.
PM Make up

F.A.Q. | Brows & threading

PM Make up

Hoe lang blijf PM Make up zitten?

De meeste permanente make-up blijft gemiddeld 1 tot 5 jaar zitten. Afhankelijk van de plaats van de PMU, de behandeling en de huid zal de pigmentatie in de loop van de tijd gaan vervagen. Dit komt mede door de natuurlijke cel vernieuwing en het invloed van Uv-licht. Tevens is de huid van ieder individu weer anders. Wij geven het advies om ieder jaar terug te komen voor een Touch up behandeling, hierdoor blijft uw permanente make-up mooi van kleur en vervaagd het niet naar niets.

Wat is pigment?

Estiq werkt uitsluitend met het gerenommeerde merk Phibrows. Zij hebben ruime ervaring en kennis op het gebied van het produceren van pigmenten speciaal ontwikkeld voor permanente make-up.
Phi voldoet aan de richtlijnen van de EU Resolution ResAP (2008)1, en is goedgekeurd door de FDA, door de GmbH (het CTL), én Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteiten. 
Alle kleuren hebben een andere ingrediëntenlijst, welke vermeld staat op de verpakking. Het is een samenstelling van o.a. organische en synthetische mineralen. Mocht u bepaalde allergieën hebben dan is het verstandig deze van te voren te bespreken. Onami is niet verantwoordelijk voor allergische reacties.

Waar moet ik opletten voor de behandeling?

Minimaal 24 uur van te voren geen alcohol nuttigen. Alcohol maakt het bloed dunner, waardoor het pigment minder goed zal hechten. Ruim 24 uur voor de behandeling geen bloedverdunners gebruiken (o.a. aspirines). Overleg eventueel met uw arts omtrent het eventueel overslaan van de medicatie. Pijnstillers zoals paracetamol mogen wel genomen worden.

Wat is het verschil tussen PM Make up en Tatoeage?

Op het oog lijkt permanente make-up het zelfde als tatoeëren. Het grote verschil zit hem in het gebruik van de naalden en het pigment en de diepte van het ingebrachte pigment. Permanente make-up gaat tot de eerste huidlaag en bij tatoeëren gaat men in de derde huidlaag. Doordat bij tatoeage de naald dus dieper gaat wordt de pigment ingekapseld door vetcellen en zal deze dus bijna niet meer vervagen. Het grote voordeel bij permanente make-up is juist dat het vervaagd zodat het na verloop van tijd nog aangepast kan worden.

Henna Brows

Wilt u intens strakke wenkbrauwen?  Dan is Henna Brows de perfecte keuze voor u.

Bij Henna Brows wordt allereerst de huid gescrubd. Dit zodat de verf mooi pakt op de huid. Dit blijft enkele dagen zitten op uw huid. Omdat u dagelijks dode huidcellen verliest zal de verf niet enorm lang op de huid blijven zitten. De verf die we bij deze behandeling gebruiken is intenser, en kan heel mooi donker kleuren indien u dat wenst. Ook voor blonde dames is dit een mooie behandeling, de henna heeft namelijk ook mooie lichte kleuren. Het grote verschil met de full treatment is dat deze verf tot wel 6 weken op de haartjes blijft zitten!

Threading

Threading is het epileren met draad of touw. Dit is een Oosterse huidvriendelijke methode van wenkbrauw shapen. De draad is vaak van katoen en met behendige twists epileer je zelfs de donshaartjes die u met een pincet niet te pakken krijgt. Hoe vaker u de threading behandeling herhaalt, hoe dunner de haartjes terugkomen en hoe minder vaak u dus uw Brows moet laten shapen! Deze methode is zeker aan te raden voor mensen met een gevoelige huid, omdat er verder geen chemische middelen worden gebruikt die de huid onrustig kunnen maken.

Wenkbrauw shapen

Wenkbrouw shapen bij Estiq gaat veel verder dan gewoon epileren.

Een wenkbrauw heeft veel effect op je gezicht en uitdrukking. Uw wenkbrauwen passend bij uw gezicht en uitstraling? Tijdens deze behandeling bekijken we eerst je gezichtsvorm en bespreken we jouw wensen Het kan je gezicht sprekender maken. Dat willen we allemaal!

1
Advies nodig?
Welkom bij ESTIQ. Waarmee kunnen we je helpen?
Powered by