Over ons

ESTIQ Instant Beauty is met meerdere vestigingen actief om cosmetische behandelingen uit te voeren met direct resultaat.

Direct Resultaat

Veilig, Pijnloos & Snel

Innovatie Behandelingen

Gediplomeerde Ervaring

Ons verhaal

We streven naar een direct resultaat met een natuurlijke uitstraling.

Over ons

Lizbey Lazo - Founder ESTIQ

Mijn grootste motivatie om ESTIQ op te richten was het gebrek aan behandelingen met direct resultaat gecombineerd met een hoog niveau van kwaliteit en service naar de klant. Ben ik zo veeleisend heb ik vaak gedacht? Sinds ESTIQ Instant Beauty weet ik zeker dat mijn gevoel klopt!

Vanuit de gedachte dat het belangrijkste van een cosmetische behandeling het eindresultaat is, hebben we met ESTIQ deze gedachte verder vorm gegeven. En met succes! Inmiddels werken we vanuit meerdere vestigingen en groeien we steeds verder. Allemaal dankzij de duidelijke visie en structuur binnen het bedrijf. We geven behandelingen met een hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs, maar zonder uitzonderingen krijg je van ons een direct zichtbaar resultaat!

Vandaar dat we met ESTIQ ons heel duidelijk kunnen onderscheiden in de soms wat ondoorzichtige markt voor uiterlijke verzorging. Voor ons is het allemaal heel simpel, we geven de beste service, werken uitsluitend met opgeleide en getrainde medewerkers, onze behandelingen zijn 100% veilig en geven direct resultaat. Daarnaast geven we de luxe en het comfort mee aan al onze behandelingen, zodat de weldaad van exclusieve aandacht voor je persoonlijke verzorging door ESTIQ Instant Beauty wordt overgebracht.

We vinden het belangrijk dat we naast de zorg voor veiligheid en gezondheid, ook de persoonlijke aandacht kunnen geven voor een zo natuurlijk mogelijk eindresultaat.

Innovatie

Op het gebied van Instant Beauty zijn we met ESTIQ continue op zoek naar innovatieve technieken om zonder het gebruik van naalden of chirurgie de hoogste kwaliteit van cosmetische behandelingen te geven. In sommige gevallen gaan we direct in gesprek met fabrikanten en ontwikkelaars om het onmogelijk toch mogelijk te kunnen maken. Techniek staat bij ESTIQ voor pijnloze behandeling met direct zichtbare resultaten en altijd veilig voor je gezondheid.

Veilig, Pijnloos & Snel

Of het nu gaat om het simpelweg bleken van je tanden of dat we je een complete ooglidcorrectie bij te uitvoeren; al onze behandelingen zijn veilig, pijnloos en snel. Uiteraard nemen we de tijd om de behandeling compleet op jou af te stemmen. Vooraf aan elke behandeling, klein of groot, nemen we uitgebreid de tijd om een complete intake te doen. We bespreken de behandeling en de mogelijke risico’s, zodat we weten wat we van elkaar mogen verwachten om het mooiste resultaat te kunnen halen.

Jaar Ervaring

Specialismen

Vestigingen

Behandelingen

Wat we doen

Naaldloze fillers, Facelift zonder snijden
en Tanden bleken

Fillers zonder naald

ESTIQ werkt met de nieuwste techniek op het gebied van hyaluron fillers. De fillers worden direct onder de huid aangebracht zonder naald. Het resultaat? Een natuurlijke volle uitstraling van huid en lippen.

Facelift zonder snijden

Door het gebruik van plasmatechniek is het mogelijk om bij ESTIQ ooglidcorrecties te ondergaan. Met deze techniek kunnen ook overige delen van het gezicht worden gelift met 'blijvend' resultaat.

Tanden bleken

Hoe wit wil jij je tanden? Bij ESTIQ is het allemaal mogelijk van natuurlijk wit tot witter dan wit. Alles compleet met kleurananalyse en polijstsessies voor een gegarandeerd wit gebit.

1
Advies nodig?
Welkom bij ESTIQ. Waarmee kunnen we je helpen?
Powered by