MICROBLADING.

Estiq is dé microblading specialist in Almere en Bussum.
Microblading is een revolutionaire techniek waarbij semi-permanente make-up handmatig wordt aangebracht op de wenkbrauwen. Met behulp van flinterdunne naaldjes in de vorm van een mesje, worden één voor één lijntjes in de vorm van haartjes aangebracht met natuurlijke pigmenten in de huid. Dus zou jij graag vollere wenkbrauwen willen die er natuurlijk uitzien?
Microblading is jouw oplossing!.

Brows & threading

Microblading

Bij Estiq worden wenkbrauwen altijd op maat gemaakt. Dit betekent dat de wenkbrauwen in de juiste vorm en dikte worden getekend, passend bij jouw gezicht.
Tijdens een microblading behandeling kiezen wij samen de kleur van de pigmenten die het beste past bij jouw haar en huidskleur.
Met een “blade” worden streepjes in de vorm van haartjes gezet in de bovenste laag van de huid. Hierdoor is microblading semi-permanent en blijft het gemiddeld 1 tot 2 jaar zichtbaar.

Waarom microblading?

  • Je bent het zat om iedere dag je wenkbrauwen te tekenen
  • Je wilt dat je wenkbrauwen er altijd goed uitzien. Wanneer je net wakker bent, op vakantie en zelfs tijdens het sporten
  • Elk haartje dat mist wordt individueel getekend, dit zorgt het voor het meest natuurlijke effect
  • Het resultaat wordt aangepast met de juiste kleur de juiste vorm en juiste haargroeirichting
  • Het geeft een open blik en kan een liftend effect geven.
Microblading

F.A.Q. | Brows & threading

Microblading

Is microblading voor iedereen geschikt?

Wanneer u een vette, dikke en/of grove huidstructuur heeft dan is microblading minder geschikt voor u. Het kan zijn dat de pigment tijdens de genezing vervaagt en er meerdere behandelingen nodig zijn. Een enkele keer is het verwachte resultaat niet mogelijk. Dit is op eigen risico.

  • Wanneer u een ziekte of aandoening heeft of als u medicatie gebruikt, dient u dit van tevoren aan te geven.
  • Microblading is niet geschikt wanneer u nog veel pigment in de huid heeft zitten na het plaatsen van permanente make up. Wanneer u twijfelt kunt u vrijblijvend een gratis intake gesprek aanvragen.
Hoe zie ik er vlak na de behandeling uit?

De huid kan na de behandeling rondom de wenkbrauwen lichtjes rood zijn, maar dit trekt vrijwel direct weer weg. Bij een zeer gevoelig huid kan het behandelde gebied lichtjes opzwellen, maar dit is minimaal. De kleur is ongeveer 30% donkerder dan het uiteindelijke resultaat. Het uiteindelijke resultaat is na een aantal dagen zichtbaar wanneer de korstjes van de huid vallen.
Omdat de hairstrokes erg dun en strak zijn, is het resultaat zelfs direct na de behandeling erg natuurlijk.

Hoelang blijven de wenkbrauwen mooi?

De duur is afhankelijk van uw huid en uw levensstijl. Er wordt geadviseerd om gemiddeld 1 keer per jaar een behandeling uit te laten voeren. Dan zullen de gepigmenteerde haartjes licht vervaagd zijn, maar is het model van de wenkbrauw nog intact. Na ongeveer 3 jaar zal de pigmentatie volledig verdwenen zijn. Het voordeel hiervan is dat we kunnen meegaan met de mode van de wenkbrauwvorm.

Doet de behandeling pijn?

De gevoeligheid tijdens het bladen is verschillend per persoon. Tijdens de behandeling wordt er verdovingscrème gebruikt. De menstruatie kan invloed hebben op de gevoeligheid tijdens de behandeling. U kunt indien gewenst 2 paracetamol gebruiken een uur voor de behandeling. (Let op: geen aspirine)

Wat is pigment?

Estiq werkt uitsluitend met het gerenommeerde merk Phibrows. Zij hebben ruime ervaring en kennis op het gebied van het produceren van pigmenten speciaal ontwikkeld voor permanente make-up.
Phi voldoet aan de richtlijnen van de EU Resolution ResAP (2008)1, en is goedgekeurd door de FDA, door de GmbH (het CTL), én Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteiten. 
Alle kleuren hebben een andere ingrediëntenlijst, welke vermeld staat op de verpakking. Het is een samenstelling van o.a. organische en synthetische mineralen. Mocht u bepaalde allergieën hebben dan is het verstandig deze van te voren te bespreken. Onami is niet verantwoordelijk voor allergische reacties.

Is microblading geschikt tijdens chemotherapie?

Wanneer u uw natuurlijke wenkbrauwen kwijtraakt als bijwerking van chemotherapie is microblading een fijn alternatief. Het is aan te raden om voordat u met de chemotherapie begint uw wenkbrauwen te laten microbladen, omdat er dan nog kan worden gekeken naar de natuurlijke wenkbrauwvorm en haargroeirichting, voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Tevens zal uw immuunsysteem verzwakt zijn tijdens de chemotherapie, waardoor de huid moeilijker kan genezen.

1
Advies nodig?
Welkom bij ESTIQ. Waarmee kunnen we je helpen?
Powered by