Med -Dermamelan- Pigmentatie intieme zones.

De nieuwe Dermamelan Intimate bevat een unieke combinatie van actieve ingrediënten met een depigmenterende werkzaamheid.

Advanced facial treatments

Med -Dermamelan- Pigmentatie intieme zones.

Huidveroudering vindt op dezelfde manier plaats in de intieme gedeeltes als op de rest van het lichaam. Een afname van elasticiteit en stevigheid, evenals een verandering van de kleur wordt ook in de intieme zones gezien zoals de oksels, schaamstreek, liezen en bij de bilnaad. De melanocytenactiviteit in deze gebieden is hoger in vergelijking met de rest van het lichaam, hierdoor wordt dan ook vaak hyperpigmentatie gezien bij de intieme gedeeltes. Zowel interne als externe factoren zijn van invloed bij deze vorming van pigmentatie. Zoals Leeftijd, hormonale veranderingen, genetisch hyperpigmentatie, druk en wrijving , irritatie.

 

ESTIQ - Tanden bleken het grote verschil in kleur

De nieuwe Dermamelan Intimate bevat een unieke combinatie van actieve ingrediënten met een depigmenterende werkzaamheid. Dermamelan Intimate blokkeert de overdracht van de pigmentatie naar de keratinocyt (huidcel). De activering van tyrosinase wordt daarnaast verminderd, dit enzym is betrokken bij de vorming van pigment in de pigmentcel. Tevens worden oxiderende reacties van dit enzym tyrosinase verminderd en wordt het ontstekingscomponent verminderd die veelal aanwezig is bij hyperpigmentatie. Daarbij zorgt Dermamelan Intimate ook voor verwijdering van de opgebouwde pigmentafzettingen in de bovenste huidlaag.

F.A.Q. | Advanced facial treatments

Med -Dermamelan- Pigmentatie intieme zones

De behandeling van de Med- Dermamelan Intimate bij Estiq in Almere en Bussum
  • Het behandelgebied wordt gereinigd met een gaas en warm water.
  • Gevoelige gebieden als het slijmvlies en bijvoorbeeld schaamlippen worden beschermd.
  • De Med- Dermamelan Intimate wordt aangebracht op het behandelgebied en blijft 7 minuten op de huid zitten
  • De  Med-Dermamelan Intimate peeling wordt verwijderd met een neutraliserende spray

Een royale laag (3-4 mm dik) van het  Mede-Dermamelan Intimate masker wordt aangebracht op het behandelgebied.

  • Vervolgens wordt er een occlusief masker over het gebied aangebracht.
  • De patiënt dient naar huis te gaan en pas na 2 uur mag het
  • Med-Dermamelan Intimate masker verwijderd worden met veel warm water en een intieme reinigingsgel met juiste pH waarde.
  • Het Dermamelan Intimate crystal fiber mask wordt aangebracht op het behandelgebied en blijft 10-15 minuten op de huid zitten. Op deze manier kan de huid herstellen en hydrateren.
  • Na 48 uur mag de patiënt verder gaan met de Med- Dermamelan Intimate gel, deze mag 1-2 keer per dag gebruikt worden. Dit wordt bepaald in overleg met onze especialist.
1
Advies nodig?
Welkom bij ESTIQ. Waarmee kunnen we je helpen?
Powered by