Gezondheid

Is tanden
bleken veilig?

Het bleken van tanden is in opkomst met als gevolg dat meer en meer mensen zich afvragen hoe veilig het bleken van tanden nu eigenlijk is?

Bij ESTIQ zijn we duidelijk: Gezondheid staat boven alles!

Waterstofperoxide

Het bleken van tanden kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. De meest gebruikte methode tot 1 november 2012 was met waterstofperoxide. Regelmatig werden hoge concentraties gebruikt om tot het gewenste resultaat te komen. Met alle mogelijke gezondheidsrisico’s tot gevolg.

Vandaag de dag mogen enkel tandartsen en mondhygiënisten (onder toezicht van een tandarts) tot 6% waterstofperoxide gebruiken bij het bleken van tanden.

Veilig bleken

Voor het meest veilige resultaat zijn bleekgels ontwikkeld die 100% vrij zijn van waterstofperoxide. Deze gels werken op natuurlijke basis direct op de vergeelde tanden waardoor een optimaal bleekresultaat wordt behaald. De keuze tussen veilig bleken of een mogelijk risiso lopen hoef je niet meer te maken.

ESTIQwhite

Binnen ESTIQ Instant Beauty hebben we onze eigen tandenbleker en -methode, namelijk ESTIQwhite. Onze opgeleide cosmetisch tandtechnisch specialisten weten met de verschillende problemen van ieder gebit om te gaan om veilig tot een optimaal resultaat te komen. Alles voor een een stralend wit gebit!

 

1
Advies nodig?
Welkom bij ESTIQ. Waarmee kunnen we je helpen?
Powered by