Facelift.

Wanneer je ouder wordt verliest je huid volume en elasticiteit. Met als gevolg dat er rimpels en fijne lijntjes kunnen ontstaan. De huid kan gaan hangen en je ziet er ouder uit. Een chirurgische ingreep kan noodzakelijk zijn, maar is vaak kostbaar en ingrijpend. Fillers en botox hebben slechts een kortstondig effect. De Plasma Lifting van ESTIQ biedt een oplossing! Met hetzelfde resultaat, maar veel minder ingrijpend én met een langdurig resultaat.

Facelift zonder snijden

Snel herstel

Langdurig resultaat

Pijnloos en veilig

Hersteld littekenweefsel

Behandelingen

Plasma Lifting | Zachte facelift

Ooglid | vanaf € 349,-

Boven- of onderooglid

ESTIQ - Plasma Lifting - Ooglidcorrectie zijkant voor en na

De ooglidcorrectie geeft je een frisse en jongere oogopslag. Het geeft verlichting bij hangende oogleden. Bij veel mensen is dit een oorzaak van hoofdpijn. Ooglidcorrectie met de Plasma Lifting biedt hiervoor een oplossing. Doordat de plasmapen meervoudig instelbaar is kunnen wij ook de gevoelige delen rondom de ogen veilig behandelen.

 • Duur 75 minuten
 • Geeft verlichting 
 • Direct resultaat
 • Uitgebreid consult
 • Pijnloos met verdovingscrème
 • Alleen boven- óf onderooglid
 • Upgrade naar beide oogleden
ESTIQ - Plasma Lifting - Ooglidcorrectie voor en na behandeling
ESTIQ - Plasma Onderooglidcorrectie
ESTIQ - Plasma Lifting - Ooglidcorrectie in 3 stappen
ESTIQ - Plasma Lifting - Ooglidcorrectie behandeling

Plasma Lifting

Ooglidcorrectie voor en na

De voor en na resultaten van een ooglidcorrectie zijn over het algemeen verbluffend! Je zult versteld staan van je frisse oogopslag. Die vermoeide blik is direct verdwenen en de donkere kringen om je ogen zijn verleden tijd. Daarnaast zul je ervaren dat de druk op je ogen is verminderd of zelf helemaal weg is. Hierdoor nemen de klachten van hoofdpijn en vermoeidheid af. Veel van de mensen die we hebben behandeld houden ons op de hoogte van hun herstel. Je zult verbeteringen blijven zien tot wel 8 weken na de behandeling. Het effect is blijvend. Zeker 2 tot 3 jaar zul je de voordelen blijven zien en ervaren van je ooglidcorrectie.

ESTIQ - Plasma Lifting - Facelift gezicht voor en na vergelijk

Welke zones kun je behandelen met de Plasma Lifting techniek?

Met de Plasma Lifting kun je een volwaardige facelift behandeling uitvoeren. Dat betekend dat we meerdere zones in het gezicht kunnen behandelen.

Zo kunnen we onder andere een halslift uitvoeren, acnelittekens verwijderen en striae, lijntjes en rimpels verstrakken. Ook kunnen we kraaienpootjes behandelen, marionetlijnen vervagen, ouderdomsvlekken en andere huidveranderingen behandelen.

Het effect van de behandeling is langdurig en vergelijkbaar aan plastische chirurgie. We geven uitgebreide instructie en een volledig consult voorafgaand aan de behandeling.

 • Duur minimaal 75 minuten
 • Plasma technologie
 • Zonder weefselschade
 • Herstel binnen 5-7 dagen
 • Pijnloos vaak zonder verdoving
 • Niet geschikt voor zeer donkere huidskleur
 • Geen gecombineerde fillerbehandeling mogelijk
ESTIQ - Plasma Lifting - Facelift zijkant voor en na

Innovatieve techniek zonder snijden

Precies en bewezen effectief

Veilige behandeling met snel herstel

Voor meerdere zones in het gezicht of hals

ESTIQ - Plasma Lifting - Ooglidcorrectie behandeling met pen

“Ik ben eindelijk verlost van die vermoeide blik en mijn constante hoofdpijn. De stap naar de plastisch chirurg durfde ik niet te maken. Nu ik de Plasma Lifting methode van ESTIQ ken weet ik dat een operatie niet meer nodig is.”

“Door de lijntjes in m’n gezicht zag ik er ouder. In ieder geval veel ouder dan wat je bij mijn echte leeftijd zou verwachten! Dankzij de vakkundige behandeling van ESTIQ zie ik er nu veel jonger uit. Bedankt!”

ESTIQ - Ooglidcorrectie zonder snijden met PlasmaLift voor behandelingESTIQ - Ooglidcorrectie zonder snijden met PlasmaLift na behandeling

F.A.Q. | Plasma Lifting techniek

Veelgestelde vragen

Vragen over Plasma Lifting?

We beantwoorden graag al je vragen over de Plasma Lifting behandeling. Een goede voorlichting en instructie is stap 1 op weg naar je perfecte facelift. Neem je tijd om de onderstaande vragen en de (soms uitgebreide) antwoorden door te nemen.

Wanneer je behoefte hebt aan een uitgebreide en meer persoonlijke voorlichting, kun je een afspraak maken voor een intake consult.

Wat is Plasma en de Plasma Lifting Techniek?

In de natuur zijn er vier toestanden – vaste stoffen, vloeistoffen, gassen en plasma. Materie wordt pas plasma wanneer voldoende energie wordt geleverd om de atomen in elektronen te splitsen en de output hiervan is een ‘plasmawolk’ van geladen deeltjes die bestaan ​​uit vrije radicalen, positief geladen ionen en negatief geladen elektronen en moleculen.

Ons apparaat creëert een elektrische ontlading tussen twee elektroden die worden gescheiden door een ‘isolerende diëlektrische barrière’. Terwijl de lading zich verzamelt op het oppervlak van onze diëlektrische barrière, ontlaadt deze als een flits van plasma binnen een miljoenste van een seconde. Een intelligente combinatie van het ontwerp van ons apparaat en de continue directe energiebron ioniseert de stikstof en zuurstof in de lucht om een ​​plasmagas te creëren dat vervolgens zowel duurzaam als continu is in overeenstemming met de unieke vingertopbesturing en on-demand aard van ons plasma Pen apparaat. Hoewel we botsingen tussen moleculen veroorzaken en de emissie van energetische fotonen veroorzaken, is de energie die hiervoor nodig is eigenlijk minimaal, dus ons apparaat is (en hoeft alleen maar) laagspanning te zijn.

Het eerste en meest directe effect wordt geleverd aan de buitenste laag van de opperhuid waar we extern microtrauma creëren dat helpt de huid onmiddellijk te samentrekken en aan te spannen. Het volgende grote effect is dat het plasma tegelijkertijd in de fibroblasten doordringt die zich dieper in de onderliggende dermis bevinden en daarmee stimuleren we een versnelde fibroblastverdeling en migratie, en stimuleren we neovascularisatie – de natuurlijke vorming van nieuwe bloedvaten en het vrijkomen van groeifactoren. Deze groeifactoren omvatten fibroblastgroeifactoren, van bloedplaatjes afgeleide endotheliale groeifactoren en cytokines. Cytokines zijn kleine eiwitten die zeer belangrijk zijn bij het signaleren van cellen en die het gedrag van cellen om hen heen beïnvloeden. Ze helpen onze immuunrespons te moduleren, ze reguleren celrijping (veroudering) en quarterback de groei van nieuwe cellen. Ze zijn vooral belangrijk bij het sturen van de reactie van ons lichaam op het ontstekingstrauma dat we veroorzaken, omdat ze zowel celreparatie als reproductie van nieuwe cellen stimuleren.

De ontstekingsreactie die optreedt tijdens het genezingsproces dat we bevorderen, activeert ook wat bekend staat als “M2 Macrophages”. Macrofagen zijn witte bloedcellen die celafval, vreemde stoffen, microben, kankercellen en zelfs al het andere zonder eiwitten die goed zijn voor gezonde cellen, omsloten en verteren. M2-macrofagen verminderen de ontsteking die we veroorzaken en stimuleren weefselregeneratie en -herstel. We stimuleren ook de migratie van basale keratinocyten naar het huidoppervlak. Wonden aan de huid worden gedeeltelijk hersteld door de migratie van keratinocyten uit de basale laag van de huid, die vervolgens de gaten opvult die zijn gecreëerd door de microwonden die we creëren. Binnen de genezen epidermis worden ze op hun beurt vervangen door keratinocyten die afkomstig zijn van de epidermis.

Ik gebruik antistollingsmiddelen. Waarom kan ik geen behandeling krijgen?

Anticoagulantia zijn geneesmiddelen die bloedstolsels helpen voorkomen. Ze worden meestal gegeven aan mensen met een hoog risico op het krijgen van stolsels om hun kansen op het ontwikkelen van ernstige aandoeningen zoals beroertes en hartaanvallen te verkleinen. Antistollingsmiddelen (bijvoorbeeld Warfarine maar ook Ivaroxaban / Xarelto, Dabigatran / Pradaxa, Apixaban / Eliquis, Edoxaban / Lixiana en anderen) zijn een belangrijke contra-indicatie voor ons en uw technici-verzekeraar en mensen die ze gebruiken, mogen NIET met Plasma worden behandeld omdat ze het bloed verdunnen (of liever gezegd onderbreken ze het proces dat betrokken is bij de vorming van bloedstolsels, dus hoewel ze soms ‘bloedverdunnende’ geneesmiddelen worden genoemd, maken ze het bloed eigenlijk niet dunner).

Hoe dan ook, de genezing van chirurgische en traumatische wonden – zoals de micro-trauma’s die we met Plasma Pen veroorzaken – omvat specifiek en opzettelijk het stollingsproces, ontsteking, celproliferatie en weefselhermodellering. Antistollingsmiddelen kunnen dit genezingsproces vertragen en vertragen. Vertraagde genezing van traumatische wonden kunnen aanhoudende bloedingen, verhoogde wondlekkage en in sommige gevallen mislukte wondsluiting veroorzaken. Vertraagde wondgenezing kan ook leiden tot infectie en andere ongewenste dingen.

De belangrijkste geneesmiddelen die wondgenezing kunnen vertragen, zijn cytotoxische antineoplastische en immunosuppressiva, corticosteroïden, niet-steroïde ontstekingsremmende geneesmiddelen (NSAID’s) en anticoagulantia. Als in uw consult deze medicijnen en contra-indicaties opkomen, kunt u niet met Plasma Pen worden behandeld en dit is absoluut voor uw eigen voordeel.

Welke huidtypen kunnen veilig worden behandeld met een plasma-pen?

Op de Fitzpatrick Skin Type Scale (het Fitzpatrick Skin Type is een huidclassificatiesysteem ontwikkeld in 1975 door Thomas Fitzpatrick, MD, van Harvard Medical School), kunnen alleen huidtypen I, II en III veilig worden behandeld met Plasma Pen. Iets hoger en u riskeert hyperpigmentatie of hypopigmentatie.

Sommige salons beweren dat ze elk huidtype kunnen behandelen. Dit is over het algemeen niet waar of op zijn minst misleidend. Mogelijk zijn de behandelingen die ze uitvoeren uitvoeren slechts enkel een “verjonging” (dat wil zeggen, ze zijn niet gericht op de dermis en werken alleen aan de opperhuid).

Het feit is dat mensen met een donkere huid melanocyten hebben die in staat zijn om grote hoeveelheden melanine aan te maken. Wanneer een donkere / zwarte huid is gewond (dat wil zeggen door het microtrauma dat we creëren met Plasma Lifting), kunnen deze melanocyten hyperpigmenteren of hypopigmenteren. Dit komt omdat een combinatie van de ontstekingsreactie en ultraviolet ervoor zorgt dat de ontsteking de basale cellaag verstoort. Melaninepigment wordt vervolgens afgegeven, maar kan vervolgens worden gevangen door macrofagen in de papillaire laag. Zodra de wondgenezing is voltooid en de verbinding is hersteld, kunnen de melaninepigmentkorrels worden gevangen in de dermale laag zonder te ontsnappen en dit kan pigmentatieproblemen veroorzaken.

Wij komen op hoe huidtypes hieronder te bepalen, maar als iemand een borderline III / IV huidtype dan zijn er misschien een aantal dingen die we kunnen doen. Een cliënt die misschien onlangs tijd in de zon heeft doorgebracht, is misschien donkerder dan zijn ware huidtype, dus in deze gevallen moeten we de procedure op zijn minst uitstellen en je aanmoedigen om ondertussen uit de zon te blijven. Hierdoor keert de huid terug naar een behandelbaar type in het gebied waar we de behandeling uitvoeren. Zoals bij elke belangrijke contra-indicatie, behandelen we niet als we twijfelen over een behandeling. Wanneer er een duidelijke Indiase of Afrikaanse afkomst is, zijn de kansen waarschijnlijk groot dat we niet veilig kunnen behandelen.

Hoe lang duren de resultaten van de Plasma Lifting?

Plasma Lifting levert uitzonderlijk langdurige resultaten. Van alle observaties, klinische proeven en praktijkervaringen is ongeveer drie jaar normaal. Zodra de huid is aangetrokken, is deze eigenlijk permanent. Je huid zal echter nog steeds verouderen en dit zal gebeuren met verschillende snelheden op basis van genetica, levensstijlkeuzes en vrije radicalen; dus hoewel we suggereren dat de behandelingsresultaten ongeveer 3 jaar zullen duren, zullen sommige cliënten langduriger resultaten ervaren dan anderen. Vergeet ook niet dat we naast verjonging ook de basis van de huid helpen repareren met onze fibroblasten om het verouderingsproces te verminderen.

Als we bijvoorbeeld de lijnen van uw rokers behandelen en je blijft roken, dan zijn de resultaten mogelijk niet zo lang houdbaar als wanneer je was gestopt. Als we ervoor zorgen dat uw oogleden of wallen verdwijnen, is dat ook een permanent effect, hoewel ze natuurlijk mogelijk in de komende jaren kunnen teruggroeien.

Is een behandeling met een plasmapen pijnlijk?

Wij denken van niet en vooral niet met ons # 1-apparaat. Voor velen is Plasma Lifting vrijwel een pijnvrije behandeling en wordt vaak beschreven als louter tintelend. We zien veel klanten in slaap vallen tijdens hun procedure. Afhankelijk van waar je wordt behandeld, kan de behandeling echter matig ongemakkelijk zijn. Ooglidprocedures (waar de huid het dunst is) kunnen voor sommige mensen pijnlijker zijn, maar ons apparaat, plasma-afgifte en superfijne sondes stellen onze specialisten in staat zeer snel en efficiënt te werken en dit minimaliseert potentieel ongemak.

Onze specialist verdooft het gebied vóór de behandeling en soms tijdens. Voor behandelingen op grote oppervlakken zullen we meestal “doorlopend verdoven” zodat de verdovende effecten niet afnemen terwijl we nog aan het werk zijn. Het is ook allemaal relatief – denk eraan hoe pijnlijk zoiets als cosmetische chirurgie kan zijn na een procedure wanneer je verdoving is uitgewerkt.

Om welke nazorg gaat het?

Nazorg na een plasmabehandeling is zeer eenvoudig en meestal gezond verstand. Als je betaalt voor een ongelooflijke behandeling zoals deze en investeert in je schoonheid is het niet verstandig om onze instructies te negeren. Wanneer je er bijvoorbeeld voor kiest om de volgende dag op een zonnebank te gaan – zul je duidelijk het resultaat in gevaar brengen en bereik je mogelijk geen optimale resultaten.

We trainen onze specialisten in uitzonderlijke details op dit gebied en houden ze volledig op de hoogte van de nieuwste best practices. We bewapenen ze met alle tools die ze nodig hebben om deze informatie aan je door te geven.

Wat houdt mijn consult voorafgaand aan de behandeling in?

Voorafgaand aan de behandeling geven we een uitgebreid consult. Soms op de dag van uw behandeling en soms daarvoor, afhankelijk van wederzijdse voorkeur en beschikbaarheid. We zullen gedetailleerd papierwerk met je doorlopen (zoals toestemmingsformulieren) en zullen voor en na foto’s nemen, aangezien verplicht zijn voor onze verzekering.

Een typisch consult omvat:

 • Volledige details van je huidtype en geschiedenis
 • Contra-indicaties en relevante medische geschiedenis
 • Je levensstijl (bijv. Bent je een roker, gebruikt je een zonnebank, gebruikt je fillers, heeft je een recente cosmetische chirurgie gehad)
 • Bepalen wat je verwachtingen zijn, of ze realistisch zijn en waarom je eigenlijk eenbehandeling wilt
 • Beantwoorden van vragen die je hebt
 • Uitleg over de behandeling, het nazorgregime dat je moet volgen, de downtime, de waarschijnlijke herstelperiode en alle andere relevante informatie
 • Uitleg van het aantal en de frequentie van de behandelingen die je nodig heeft, als er meer dan één zijn
 • De kosten en betaling
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Vaak slechts één, maar het hangt af van je persoonlijke verwachtingen, het te behandelen gebied, je leeftijd, de conditie en het type van je huid en vele andere factoren. Wij geloven dat je eenvoudigweg geen betere of snellere resultaten krijgt naast minder uitvaltijd en sneller herstel dan met onze Plasma Lifting techniek en onze deskundige specialisten.

Elke klant is anders en je behandelplan zal altijd op maat worden gemaakt. Onze ervaring is dat sommige klanten 2 of meer behandelingen nodig hebben om optimale resultaten te bereiken, vooral voor sommige procedures en huidaandoeningen waarbij de resultaten cumulatief zijn. Veel klanten zijn, zoals we zeggen, absoluut blij met de resultaten die onze specailisten en geavanceerde plasmatechnologie na slechts één behandeling kunnen leveren.

Neem eens een kijkje op bij de voor en na foto’s op deze pagina – de meeste weergegeven resultaten zijn afkomstig van enkele Plasma Lifting-behandelingssessies.

Onthoud ook dat, hoewel je behandelde gebied er van buitenaf heel snel volledig genezen kan uitzien en dat onze resultaten vanaf de eerste dag vaak volkomen dramatisch kunnen zijn; het duurt enkele weken en soms maanden voordat de cellen in je epidermale junctie volledig het werk doen dat wij hen hebben opgedragen om je huid te traumatiseren met Plasma Lifting. Voor de meeste behandelingen geldt dat we gedurende minimaal 8 weken na de eerste behandeling niemand behandelen, omdat het onwaarschijnlijk is dat we vóór dat moment alle resultaten kunnen zien en volledig het effect kunnen waarnemen die de eerste behandeling daadwerkelijk heeft bereikt. Vaak zullen we je op dat moment vertellen dat je gewoon geen andere behandeling op dat gebied nodig hebt omdat je inderdaad optimale resultaten / effecten hebt bereikt!

Hoe lang duurt een plasmabehandeling?

Onze behandeling is waarschijnlijk de snelste die er is dankzij onze spectaculaire plasma-afgifte, het ongelooflijke ergonomische en lichtgewicht ontwerp van onze plasma-pen, de kleinste sondes en de beste training van onze specialisten.

Er is een overvloed aan behandelingen beschikbaar, maar om je enkele voorbeelden te geven, duurt het ongeveer 30 tot 40 minuten om je boven- of onderoogleden te behandelen. Procedures zoals een volledige nekbehandeling of een volledige voorhoofdslift zullen langer zijn en voorafgaand aan elke behandeling zult je een inwerktijd hebben van de verdoving. Afhankelijk van de gebruikte verdovende en voorbehandelingsproducten, de duur van het consult voorafgaand aan de behandeling, de formulieren die je moet invullen en vervolgens het nazorgadvies dat je na je behandeling wordt verstrekt, zal dit natuurlijk de totale tijd die we met je bezig zijn beïnvloeden. Afhankelijk van de specifieke behandeling, je doelstellingen en je wensen, kunnen we meer dan één sessie aanbevelen.

Kan Plasma Lifting alle huidtypen behandelen?

Nee – voor een volledige plasmabehandeling behandelen we alleen huidtypen 1 tot 3 op de Fitzpatrick-schaal. We kunnen precies bepalen welk huidtype je bent. Als we iemand met een donkerdere huid behandelen lopen we het risico op pigmentatie. De reden hiervoor is dat mensen met een donkere huid melanocyten hebben die in staat zijn om grote hoeveelheden melanine aan te maken. Wanneer een zwarte huid bijvoorbeeld is beschadigd, zullen de melanocyten gewoonlijk hyperpigment of hypopigment zijn. Mensen met een donkere huid hebben ook een groter risico op het vormen van keloïde en hypertrofische littekens.

Zoals in je consult zal worden besproken, genezen bepaalde huidtypen met verschillende snelheden. Het kan bijvoorbeeld langer duren voordat cliënten met een vette huid genezen. We besteden veel aandacht aan klanten die gecontra-indiceerd zijn en / of die gevoeligheden kunnen hebben. Dit zal voorafgaand aan elke behandeling met je worden besproken en je moet volledig eerlijk en transparant zijn in je reacties.

Cliënten met een gecompromitteerd immuunsysteem kunnen ook langer nodig hebben om te genezen en bereiken mogelijk niet altijd de resultaten die ze verwachten omdat hun lymfestelsel niet goed werkt. Zonder een volledig functionerend lymfestelsel kunnen de cellen die verantwoordelijk zijn voor de 4 fasen van ons genezingsproces (coagulatie, ontsteking, celregeneratie en weefselrijping) niet altijd volledig hun werk doen en de verjonging, het optillen en aanhalen van de huid kan dus niet geef vervolgens hetzelfde niveau van resultaten dat meestal gebruikelijk is bij onze behandeling met plasmaboxen.

Als je twijfels of zorgen hebt, neem dan  contact met ons op  met je vragen en wij zullen ons best doen om je de informatie te geven die je nodig heeft.

Hoeveel kost een plasmabehandeling?

Plasma Lifting is echt geen dure behandeling gezien de verbluffende resultaten die we leveren. Gemiddeld worden de meeste nieuwe enkele plasmabehandelingen geprijsd op ongeveer € 250,- per gebied per behandeling en dit is voor gebieden zoals de bovenste of onderste oogleden (niet-chirurgische ooglidcorrectie – de equivalente prijs voor een invasieve cosmetische chirurgische ingreep van die aard die waarschijnlijk exact dezelfde resultaten zal opleveren, is € 3.000 tot € 6.000, dus de prijs is relatief). Complexere en meer tijdrovende procedures, zoals een volledige face-lift, een nek of een voorhoofdlift, borstlift of een kaaklijnvergroting zullen waarschijnlijk aanzienlijk hoger worden geprijsd, omdat er veel meer tijd en werk nodig is. 

Plasma Lifting is een zeer gewilde, veelgevraagde behandeling en het is niet overpriced. Overweeg de vele dure en invasieve alternatieven die er zijn, zoals cosmetische chirurgie, denk aan de kortetermijn resultaten, maar de langetermijn kosten van sommige behandelingen zoals fillers en botox en denk aan andere diensten en oplossingen die vaak erg inferieur zijn aan de onze of op zijn minst onvergelijkbaar. Prijsintegriteit is belangrijk omdat we een aanzienlijke financiële en tijdinvestering doen om je deze ongelooflijke behandeling te bezorgen – niet alleen in termen van de apparatuur en training waarin we investeren, maar ook in de verzekering en alle voor- en nabehandelingsproducten die we gebruiken op je, evenals in onze overheadkosten om je alleen op een veilige, hygiënische, verzekerde en professionele manier een behandeling te bezorgen.

Het is niet iets waar je zou moeten kijken naar ‘bezuinigen’ of ‘goedkoop kopen’. Wij hebben ‘s werelds beste plasma-apparaat. Met de beste training en ondersteuning. We bieden de beste oplossing die slimme klanten zoals jij willen. Het is een oud gezegde, maar goedkoop is duurkoop. Doe alsjeblieft geen concessies aan de kwaliteit door een goedkope behandeling te kiezen met een goedkoop apparaat of een onbekend apparaat. Je hebt veel te verliesen wanneer het allemaal misgaat, als je lijdt aan micropigmentatie, littekens of andere negatieve gevolgen.

Stel jezelf de vraag – als je een tandextractie nodig zou hebben, zou je je tandarts een eerlijke prijs betalen om het veilig, perfect en op een volledig verzekerde en pijnloze manier te doen of zou je in plaats daarvan kiezen voor een backstreet-aanbieder met een paar buigtangen?

Wat is de beste niet-chirurgische behandeling voor rimpels?

Plasma Lifting zachte chirurgie wordt algemeen beschouwd als een van de beste niet-chirurgische behandelingen voor rimpels. Met behulp van een gasvormige boog van geïoniseerd plasmagas die wordt gecreëerd door het Plasma Lifting-apparaat, wordt de plasma-energie snel overgedragen naar de buitenste (epidermale) laag van de huid om de diepere dermale structuur via thermische geleiding te verwarmen en te verstoren. Dit creëert een dubbele zone van micro-trauma bestaande uit oppervlakkige microschade aan de opperhuid en inwendige thermische modificatie in de dermis (vooral aan de fibroblasten, vandaar dat het vaak wordt aangeduid als plasma-pen fibroblasten).

Er is een breed scala aan medisch-esthetische behandelingen en cosmeceutische oplossingen beschikbaar voor het verzachten, verminderen en / of verwijderen van rimpels. Enkele van de nieuwste, niet-chirurgische behandelingen voor rimpels van Plasma Lifting omvatten:

 • Mesotherapie
 • Laserbehandeling
 • Dermabrasie
 • RF (radiofrequentie) huidverstrakking

Fibroblasting helpt bij het onmiddellijk optillen en aanhalen van losse huid, bestrijdt fotoveroudering aanzienlijk en elimineert de meeste oppervlakkige rimpels (rhytiden). Het stimuleert vervolgens een uitgebreide hermodellering in de komende 3 maanden, waaronder nieuwe collageensynthese, de productie van elastine en een verhoogde verknoping tussen collageen en elastine. Samen helpt dit de huidstructuur te versterken, molliger te maken, op te blazen en op te tillen om rimpels te verminderen, verzachten en zelfs volledig te elimineren. Het stimuleert ook de binding van hyaluronzuur met water om rimpels in het behandelingsgebied te vullen, op te blazen en mollig te maken. De lederhuid wordt sterker en flexibeler en dit alles ondersteunt de gedeeltelijke tot volledige eliminatie van rimpels van gemiddelde diepte naast een duidelijke verbetering en verzachting van diepe rimpels.

Plasma Lifting helpt ook bij het activeren en vrijgeven van belangrijke eiwitten in de lederhuid die de celrijping reguleren en stimuleert uitgebreide re-generatie en reparatie van weefsel. Al deze positieve veranderingen ondersteunen de toekomstige weefselstabiliteit en helpen veel van de negatieve effecten van veroudering die rimpels veroorzaken in de eerste plaats te voorkomen en te vertragen.

Welke niet-chirurgische facelift is het beste?

Zachte chirurgie is misschien wel de meest effectieve en minst invasieve face-lift optie:

 • Veelzijdig, uitgebreid en grote impact
 • Huidverstrakking, huidlift en verjonging
 • Veilig, kosteneffectief met minimale uitvaltijd

In vergelijking met een volledige chirurgische facelift is niet-invasieve zachte plasmachirurgie misschien wel het meest veelzijdige, uitgebreide en meest impactvolle alternatief dat er is. Niet-chirurgische facelifts met plasma-pen leveren een breed scala aan klinische resultaten en doen dit in combinatie met huidverstrakking, huidlift, verjonging, revitalisatie, regeneratie en gladmaken. Plasma Lifting is een zeer veilige, snelle en kosteneffectieve behandeling met minimale uitvaltijden, weinig of geen pijn of ongemak en het levert zeer langdurige en natuurlijk ogende resultaten op.

Wat kan ik doen om er zonder operatie jonger uit te zien?

Om er jonger uit te zien zonder chirurgie, moet je voor je huid zorgen. Volg deze stappen voor een gezonder uitziende huid:

 • Vermijd schade door de zon, omdat dit veroudering versnelt
 • Zorg voor een goede nachtrust – slaapgebrek is slecht voor je huid
 • Vermijd stress waar mogelijk
 • Vermijd overmatige luchtvervuiling, roken en alcohol
 • Zorg voor een goed dieet – slechte voeding zal zichtbaar zijn in je huid
 • Een goed huidverzorgingsregime elke dag is belangrijk

Hoewel niet altijd gemakkelijk te vermijden, zijn bovenstaande de belangrijkste extrinsieke factoren achter huidveroudering. Er zijn ook intrinsieke factoren, waaronder het natuurlijke verouderingsproces en onze genetische aanleg.

Al deze effecten kunnen niet alleen worden bestreden met een beter levensstijl- en huidverzorgingsprogramma, maar ook met behandelingen van de volgende generatie zoals Plasma Lifting die veel van de negatieve tekenen van veroudering kunnen herstellen en terugdraaien en zelfs kunnen voorkomen (of op zijn minst vertragen). Veel van de toekomstige negatieve effecten die we waarschijnlijk zullen ervaren – vooral de vroegtijdige degeneratie van huidelastisch weefsel (elastotische verandering).

Plasma Lifting is in staat om vrijwel elk deel van de huid op te tillen, vast te zetten, te regenereren en te repareren en het verbetert spectaculair de huidtint, laxiteit en textuur en vermindert dramatisch lijnen en rimpels.

Plasma Lifting fibroblasting en zachte chirurgie sublimatie is in staat om beschadigde of ongezonde huid aan te pakken, een uitgebreid scala aan huidaandoeningen te behandelen en een helderder, meer gevormd en jeugdig uiterlijk te geven met vrijwel onmiddellijke en ongelooflijk langdurige resultaten – alles zonder de noodzaak voor fillers, hechting , scalpels, injecteerbare anesthetica of dure en invasieve chirurgie.

Wat is de beste behandeling voor rimpels van kraaienpootjes?

Plasma Lifting heeft een ongeëvenaard niveau van precisie en succes bij het behandelen en voorkomen van kraaienpootjes en biedt korte uitvaltijden en optimale resultaten. De plasma-pen trekt het epidermale weefsel rond de kraaienpootjes onmiddellijk samen, verstrakt en regenereerd door rimpels een gecontroleerd en precies trauma aan de huid toe te dienen met behulp van een gasvormige boog van geïoniseerd plasmagas – allemaal gecreëerd door het apparaat.

Dit zorgt voor onmiddellijke lift en huidverstrakking, bestrijdt fotoveroudering aanzienlijk en elimineert de meeste, zo niet alle oppervlakkige rimpels (rhytiden). Omdat het ook de diepere dermale structuur verwarmt en verstoort via warmtegeleiding (waardoor een dubbele zone van microtrauma ontstaat, bestaande uit oppervlakkige microschade aan de opperhuid en inwendige thermische modificatie in de dermis), stimuleert het uitgebreide hermodellering in de komende 3 maanden die nieuwe collageensynthese, de productie van elastine en verhoogde verknoping tussen het collageen en elastine omvat.

Dit proces versterkt, vult op, blaast op en heft de structuur van de huid op. Het stimuleert ook de binding van hyaluronzuur met water dat rimpels van kraaienpootjes vult, opblaast en opvult. De lederhuid wordt sterker en flexibeler en dit alles ondersteunt de gedeeltelijke tot volledige verwijdering van rimpels van gemiddelde diepte en levert een duidelijke verbetering en verzachting van diepe rimpels in het gebied. Dit is een zeer belangrijke uitkomst met kraaienpootjes, omdat ze er vaak dieper uitzien en prominenter zijn dan andere rimpels, omdat de huid in dat gebied erg dun en minder vet is.

Plasma Lifting helpt ook bij het activeren en vrijgeven van belangrijke eiwitten in de lederhuid die de celrijping reguleren en uitgebreide weefselreproductie en -herstel aanmoedigen. Al deze positieve veranderingen ondersteunen de toekomstige weefselstabiliteit en helpen in feite veel van de negatieve verouderingseffecten die bijdragen aan kraaienpootjes, waaronder het verlies van collageen en elasticiteit die we ervaren naarmate we ouder worden, voorkomen en vertragen.

Hoe kan ik losse huid op mijn gezicht verstrakken?
 • Zachte chirurgie trekt los weefsel samen, trekt aan en komt weer tevoorschijn
 • Gecontroleerd trauma elimineert de meeste oppervlakkige rimpels
 • Het proces versterkt, vult op, blaast op en heft de structuur van de huid op
 • Het voorkomt en vertraagt ​​veel van de negatieve effecten van veroudering

De beste manier om losse huid op het gezicht te verstrakken, is met een zachte chirurgische behandeling met Plasma Lifting. Deze procedure trekt het losse epidermale weefsel op het gezicht onmiddellijk samen, trekt aan en regenereerd door gecontroleerd trauma aan de huid af te leveren met behulp van een gasvormige boog van geïoniseerd plasmagas, allemaal gemaakt en afgeleverd met precisie door het Plasma Lifting-apparaat. De plasma-energie wordt snel overgedragen naar de buitenste (epidermale) laag van de huid en tegelijkertijd verwarmt en verstoort het de diepere dermale structuur via thermische geleiding.

Dit creëert een dubbele zone van micro-trauma bestaande uit oppervlakkige microschade aan de opperhuid en inwendige thermische modificatie in de dermis (vooral aan de fibroblasten, vandaar dat het vaak wordt aangeduid als plasma-pen fibroblasten). Dit zorgt voor onmiddellijke lift en aanscherping van losse huid op het gezicht, bestrijdt fotoveroudering aanzienlijk en elimineert de meest oppervlakkige rimpels (rhytiden).

Het fibroblastproces stimuleert vervolgens een uitgebreide hermodellering van de huid gedurende de volgende 3 maanden, waaronder nieuwe collageensynthese, de productie van elastine en een verhoogde verknoping tussen het collageen en elastine. Samen helpt dit alles de structuur van de huid te versterken, mollig te maken, op te blazen en op te heffen. Het stimuleert ook de binding van hyaluronzuur met water om ook rimpels in het behandelingsgebied te vullen, op te blazen en mollig te maken. De lederhuid wordt sterker en flexibeler en dit alles ondersteunt de gedeeltelijke tot volledige eliminatie van rimpels van gemiddelde diepte naast een duidelijke verbetering en verzachting van diepe rimpels.

Plasma Lifting helpt ook bij het activeren en vrijgeven van belangrijke eiwitten in de lederhuid die de celrijping reguleren en stimuleert uitgebreide re-generatie en reparatie van weefsel. Al deze positieve veranderingen ondersteunen de toekomstige weefselstabiliteit en helpen in feite veel van de negatieve effecten van veroudering die direct bijdragen aan losse huid zoals het verlies van collageen en elasticiteit, voorkomen en vertragen.

1
Advies nodig?
Welkom bij ESTIQ. Waarmee kunnen we je helpen?
Powered by