Deep tissue massage.

Een bindweefselmassage is een intensieve massage voor natuurlijke huidverbetering, versteviging en verjonging van de huid. Het beste resultaat wordt bereikt in kuurverband tussen 3 a 6 sessies. Voor een goede resultaat adviseren we jou het beste verzorgende producten die goed aansluiten aan je type huid.

Brows & threading

Deep tissue massage

Voordelen van bindweefselmassage

  • Bindweefselmassage geeft door de goede doorbloeding een goede kleur aan de huid, waardoor de huid er stralender uit ziet.
  • Het zorgt voor het transport van voeding.
  • Het zorgt voor transport van zuurstof naar de cellen.
  • Het zorgt voor een goede afvoer van afvalstoffen
  • De huid wordt steviger omdat er meer collageen aangemaakt wordt.

Deep tissue massage

F.A.Q. | Brows & threading

Deep tissue massage

Wat doet een bindweefselmassage voor je huid?

De huid wordt verstevigd, krijgt een mooie, egale teint en voelt zacht en glad aan. Deze behandeling is geschikt bij huidveroudering en -verslapping, acne, littekens, rimpeltjes en als oppepper. Door middel van bindweefselmassage wordt de doorbloeding verbeterd, verklevingen losgemaakt en de huid geactiveerd.

Je huid heeft voedingsstoffen nodig om elastisch en jong te blijven. Dit haalt je huid uit bloed. Het is daarom goed dat er genoeg bloed door je huid stroomt. Als je hoofd snel rood wordt, betekent dit dat je huid in ieder geval genoeg zuurstof krijgt. Als dit niet het geval is, dan kan je huid de nodige energie missen en last hebben van blokkades. Ook afvalstoffen kunnen minder goed afgevoerd worden. Dit kan ervoor zorgen dat je sneller rimpels krijgt. Meestal zit je huid dan te dicht op je spieren. Dit kan weer te maken hebben met spanning op je gezicht.

1
Advies nodig?
Welkom bij ESTIQ. Waarmee kunnen we je helpen?
Powered by