Locaties

Almere | Noordeinde 45
Bussum | Havenstraat 15

Email

mijnafspraak@estiq.nl

Openingstijden

Zondag – Maandag
gesloten

Dinsdag – Donderdag
10.00u – 18.00u

Zaterdag
10.00u – 17.00u

ESTIQ Instant Beauty

Contact

ESTIQ - Flevoland

In Almere is de vestiging van ESTIQ Flevoland. We zijn eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je liever met de auto? Geen probleem, parkeren kan op loopafstand!

ESTIQ Flevoland
Noordeinde 45
1334 AL  Almere

ESTIQ - Noord-Holland

De vestiging van ESTIQ Noord-Holland is in Bussum. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Parkeren kun je om de hoek. Vanuit Amsterdam ben je er zo! En direct in het centrum van Bussum.

ESTIQ Noord-Holland
Havenstraat 15
1404 EL  Bussum

Direct Contact

Stuur ons een bericht. Voor al je vragen of reserveer je behandeling!

Bel of WhatsApp 

085 – 0470 456

Wat zeggen onze klanten

“Het was voor mij de eerste keer dat ik mijn lippen het opvullen met hyaluron fillers. Dat de behandeling werd uitgevoerd zonder naalden was een bijzonder prettige ervaring met een mooi resultaat. Blij mee!”

“Toen ik mijn beugel liet verwijderen was dit duidelijk zichtbaar. Nadat ik mijn tanden had laten bleken bij ESTIQ bleek dat mijn gebit mooi egaal en vooral wit was geworden na het bleken. En ik heb er nog steeds plezier van.”

“Wanneer ik ‘s avonds thuis tv keek of een boek aan het lezen was had ik heel snel vermoeide ogen. Na de ooglidcorrectie met de plasmapen had direct een veel frissere oogopslag en was mijn vermoeidheid verdwenen.”

1
Advies nodig?
Welkom bij ESTIQ. Waarmee kunnen we je helpen?
Powered by