Brows & threading  

| € 49,-

Henna Brouws & threading & shaping

ESTIQ - Modular fillers met 1,0ml hyaluronzuur en naaldloze fillers

Wilt u intens strakke wenkbrauwen?  Dan is Henna Brows de perfecte keuze voor u.

Bij Henna Brows wordt allereerst de huid gescrubd. Dit zodat de verf mooi pakt op de huid. Dit blijft enkele dagen zitten op uw huid. Omdat u dagelijks dode huidcellen verliest zal de verf niet enorm lang op de huid blijven zitten. De verf die we bij deze behandeling gebruiken is intenser, en kan heel mooi donker kleuren indien u dat wenst. Ook voor blonde dames is dit een mooie behandeling, de henna heeft namelijk ook mooie lichte kleuren. Het grote verschil met de full treatment is dat deze verf tot wel 6 weken op de haartjes blijft zitten!

 | € 29,-

Threading & shaping

ESTIQ - Modular fillers met 1,0ml hyaluronzuur en naaldloze fillers

Threading is het epileren met draad of touw. Dit is een Oosterse huidvriendelijke methode van wenkbrauw shapen. De draad is vaak van katoen en met behendige twists epileer je zelfs de donshaartjes die u met een pincet niet te pakken krijgt. Hoe vaker u de threading behandeling herhaalt, hoe dunner de haartjes terugkomen en hoe minder vaak u dus uw Brows moet laten
shapen! Deze methode is zeker aan te raden voor mensen met een gevoelige huid, omdat er verder geen chemische middelen worden gebruikt die de huid onrustig kunnen maken.

ESTIQ - Behandelingen hyaluron fillers
Brows & threading
Brows & threading
Brows & threading

“Vroeger wilde ik liever geen fillers laten zetten. Ik ben bang voor alles wat met naalden te maken heeft. Door de techniek van ESTIQ om naaldloos fillers aan te brengen, heb ik eindelijk de stap durven zetten. Geen spijt van. Totaal niet!”

“Ik heb eerder ervaring opgedaan met fillers in mijn lippen. Ik ben verbaasd dat fillers zonder naald zoveel mooier en natuurlijker resultaten geven. Nu weet ik zeker dat ik vaker terugkom. ESTIQ bedankt!”

1
Advies nodig?
Welkom bij ESTIQ. Waarmee kunnen we je helpen?
Powered by